Кабинетът ни отвори врати

Кабинетът ни отвори врати в началото на месец ноември 2014 г. При нас ще получите внимание и добро обслужване, защото ние работим с ентусиазъм и много енергия. Към Вашия домашен любимец ще се отнесем като с единствен по рода си, защото той е именно такъв. Като всяко живо същество, той има своя индивидуалност и е уникален. В нашия архив той ще има собствен здравен картон, с който при желание от Ваша страна, ще може да разполагате. Така ще имаме възможността заедно да проследяваме профилактиката и развитието на любимото Ви животно. Може да разчитате на професионалната ни помощ или съвет във всяка сфера на ветеринарната медицина. Ако имате проблем с транспорта на Вашият малък, болен приятел, може да Ви посетим на място или да се възползвате от специализирания ни транспорт. Ако пък на улицата сте срещнали някое самотно животно, имащо нужда от грижи и обич, и решите, че искате да му помогнете като му осигурите топъл дом – помогнете му! Ние ще Ви подкрепим както с професионални съвети, така и с ветеринарномедицинска помощ.

В зоомагазина ще може да намерите пълноценна храна за домашния си любимец. При необходимост, имате възможността да закупите диетична или лечебна храна от реномирани в областта фирми, без излишна загуба на време в търсене. А ако просто искате да поглезите малкия си приятел, възползвайте се от предлаганите лакомства, играчки и аксесоари за него.

В нашия сайт ще бъдат качвани различни новини от ветеринарномедицинската област и любопитни факти. Следете и за промоциите, които ще предлагаме, както и нашите инициативи. Следете нашето развитие, а ние ще следим и погрижим за благоденствието на Вашия питомник.

Очакваме ви в ж.к. „Люлин 3″, бл. 361 – партера откъм бул. „Царица Йоанна“. Всеки ден от 9:00 до 19:30 ч., в неделя от 9:00 до 20:00 ч. За спешни случаи – тел. 0887640331 или 0898712638.

Коментарите са спрени.